dinsdag 5 juli 2011

Google+ | Google plus

Google+

Een hype creëren is het ultieme doel voor elke marketeer, maar hoe creëer je zo'n hype?
Juist! Ons product of onze dienst is ontzettend moeilijk, of beter gezegd beperkt verkrijgbaar.

Het bericht "We komen tijdelijk capaciteit te kort. Probeer het binnenkort opnieuw" maakt mijn verlangen, om kennis te maken met het nieuwste en veelbelovende Sociale platform Google+, alleen maar groter.

Deze "playing hard to get" marketing methode lijkt Google geen windeieren te leggen. Google+ domineert momenteel het nieuws over internet en met name natuurlijk op het gebied van Sociale media.

Tijdens mijn Google+-zoektocht kwam ik op het Google+ account van WebSonic. Een account dat voornamelijk nog bestaat uit een grote hoeveelheid cijfers. Gaat Google+ in de toekomst ook bedrijvenpagina's beschikbaar maken (net als Facebook) met een eigen (gekozen) naam? Wellicht moet je daar in de toekomst ook een aantal +1 stemmers voor hebben?!

Google+ vs Facebook

Facebook is wereldwijd veruit het meest populaire Social media platform van dit moment, maar wordt het binnenkort ingehaald door Google+? Jullie mogen het zeggen!

Oprichter van Facebook "Mark zuckerberg" heeft inmiddels een account op Google+. Vindt hij het leuk om zijn vrienden in circles te plaatsen? Of voelt hij nattigheid van z'n concullega?

Ik ben benieuwd wie deze Sociale media strijd gaat winnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten